Dekoracija venčanja – bitan deo koji svaki prostor pretvara u bajkovito mesto za savršeno venčanje. Cvetno šarenilo daće uvek lepu draž svakom venčanju.

Cveće i razni aranžmani od cveća nikada ne izlaze iz mode. Možete se opredeliti za klasičan stil, isto kao i za neki ultra moderan. Potpuno je svejedno za šta se odlučite jer će vam cveće uvek pružiti neverovatno zadovoljstvo. Cveće možete upotrebiti na toliko načina, da je to prosto savršeno.

Cveće koje će krasiti stolove na vašem venčanju sigurno prestavlja veoma bitan detalj i zbog toga mu se mora posvetiti naročita pažnja. Kako bi gosti na venčanju bili prijatno iznenađeni dekoracijom stola, ukrasite sto pažljivo odabranim i aranžiranim cvećem.

Naš tim je tu da zajedno sa Vama nade idealnu dekoraciju usklađenu sa Vašim stilom života, Vašim ukusom, restoranom koji ste odabrali, vašim snovima…

Na vama je samo da se prepustite svojoj mašti i uživate u svemu što vam cveće pruža. A mi smo tu da Vam damo bezbroj ideja, da podstaknemo Vašu kreativnost i pronađemo idealnu dekoraciju za Vaš savršeni dan.

Budite kreativni

Organizacija i planiranje jednog venčanja može nekada da bude veoma komplikovano. Ukoliko želite da sami organizujete svoje venčanje, potrebno je da se obratite nekome bar za dobar i konstruktivan savet. Naročito ukoliko ne znate odakle da uopšte krenete sa planiranjem vašeg najlepšeg dana. Mi ćemo vam za ovaj put ponuditi neka kreativna rešenja i ideje na koje možete da obratite pažnju prilikom organizovanja venčanja.

Odabir stolova za venčanje je veoma važan detalj. No, ukoliko mislite da su sve opcija odavno isprobane, grdno se varate. Stolovi se uvek mogu složiti u raznim kombinacijama, tako da to predstavlja veoma plodan teren za kreativnost i maštovitost. Većina stolova jesu četvrtastog izgleda, ali postoje naravno i oni okrugli. Takođe, opcija koja može doći u obzir je elipsasti oblik stola. Bitno je da budete u dobroj koordinaciji sa ugostiteljem za čiji se prostor opredelite, da bi sve bilo dobro isplanirano i uklopljeno.

Raspored sedenja na svakom venčanju je itekako bitan. Ovo je usko vezano pitanje sa malopre spomenutim izborom stolova za vaš najlepši dan. Dobro organizovan raspored sedenja je nešto što definitivno može imati presudan značaj. Gledajte da sve dobro organizujete, a možete biti veoma kreativni prilikom označavanja ili numeracije stolova. Imena gostiju na maštovito dizajniranim karticama predstavljaju ekstravagantno rešenje, pa se slobodno možete odlučiti za tu opciju.

Takođe i meni mora biti dobro usklađen, pa ukoliko preferirate klasično posluženje obavezno se konsultujte sa glavnim kuvarom. Jela francuske, italijanske, japanske ili meksičke kuhinje su veoma specifična, ali ako se odlučite za takvu opciju gledajte da začini budu umereno upotrebljeni. Uglavnom, najbolje je da o svemu porazgovarate sa glavnim kuvarom, i da vam on da neke stručne savete. U svakom slučaju, gledajte da mu prenesete sve vaše zamisli u vezi sa menijem, pa će i on moći da vam pruži adekvatnu uslugu. Možda je dobra ideja da odaberete lokalni meni ili sezonska jela.

Nemojte nikako da zaboravite koktele i ostala egzotična pića. Tradicionalna pića su nekako veoma ustaljena i uvek se lako mogu naći, ali nešto specifično će definitivno biti pun pogodak. Ali ono što je najvažnije je dekoracija stolova i kompletnog prostora. Ovo je ipak centralna tema i gledajte da budete što originalniji i kreativniji, a svo utrošeno vreme, uložen novac i sav vaš trud će vam se itekako isplatiti.

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena