Cvećara „Kazablanka“ je već prepoznatljiv brend koji godinama profesionalnošću i kvalitetom postavlja standarde u svojoj branši. Proširili smo našu delatnost, okupili profesionalce sa višegodišnjim iskustvom, i pokrenuli Agenciju za organizaciju događaja i venčanja „Kazablanka“.

Preko tri stotine organizovanih venčanja, nekoliko stotina urađenih dekoracija, hiljade naših bidermajera u rukama prezadovoljnih mladi, nemerljivo iskustvom u celokupnoj branši venčanja… garant su da će i Vaše venčanje uz našu pomoć biti nezaboravno.

Naša poslovna filozofija je vrlo jednostavana – nemamo pravo na grešku. Vaše venčanje pripremate mesecima, i taj dan mora biti baš onakav kako ste ga zamislili. Mi smo tu da brinemo o svemu, da budemo neprimetni a da smo ipak  tu, a vaše je da uživate. Kako tokom same pripreme, tako i na dan venčanja.

Od Vas su nam potrebne samo dve stvari – poverenje i iskrenost. Ukoliko zadobijemo Vaše poverenje, opustićete se i dopustiti nam da naš posao odradimo najkvalitetnije i najprofesionalnije moguće. Ukoliko već pri prvom viđenju izostane taj „momenat“ poverenja, verovatno je bolje i za Vas i za nas da organizaciju poverite nekoj drugoj agenciji. Iskrenost nam je podjednako bitna kao poverenje. Ukoliko nam otkrijete sve vaše realne želje, raspoloživi budžet, stvari sa kojima se Vaši najbliži slažu, stvari koje Vaši najbliži ne podržavaju, starosnu strukturu gostiju, muzički ukus, koje boje volite a koju ne, šta Vam se ne dopada iako je trenutno „in“… Daćemo Vam najrealnije predloge i savete koji će Vas sigurno zadovoljiti.

Šta za uzvrat nudimo? Profesionalnost i kvalitet na prvom mestu. Najbolje i najoptimalnije rešenje do kojeg dolazimo zajedno. Sarađujemo sa najboljim firmama koje obezbeđuju sve za venčanje, a pored VIP statusa kao naši klijenti obezbedili smo Vam i pouste. Zajedno ćemo napraviti scenario događaja, pronaći pesmu za ulazak, prvi ples, odabrati najbolje specijalne efekte, raspored sedenja, obići restorane, umesto vas brinuti da sve prođe bez greške, i još mnogo drugih detalja.

Ukoliko želite da celokupnu organizaciju venčanja poverite profesionalcima, ukoliko Vam je potrebna samo manja pomoć pri organizaciji, savet… slobodno nas kontaktirajte.

Mi smo tu zbog Vas.

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena