Zašto agencija za organizaciju venčanja?

Priprema venčanja traje mesecima i  zahteva dosta truda, znanja i prevashodno vremena. Trend koji polako dolazi kod nas je da se organizacija venčanja prepušta agencijama, odnosno profesionalcima. Tu morate napraviti razliku između agencija koje se bave isključivo organizacijom i agencija kojima je organizacija samo dodatna delatnost.

Prvi korak u svakoj pripremi je prikupljanje informacija i njihovo filtriranje. Tražite informacije o restoranima, bendovima, salonima venčanica… Najbolji izvori informacija su preporuke bliskih ljudi i internet. Zatim sledi teži deo: Obilazak restorana, salona, poslastičarnica… Iako bi ovaj deo trebao da predstavlja uživanje, u većini slučajeva se pokaže da nije tako. Postoji bar pedesetak pitanja na koja morate dobiti odgovor u restoranu i detalja na koje morate obratiti pažnju. Izbor benda je takođe jedna od bitnijih stavki, ali kako izabrati pravi bend i zadovoljiti sve ukuse? Koliko je torte potrebno, koji ukusi, kada je izneti? Tu su i pitanja i detalji vezani za izbor dekoracije, pozivnica, protokola… Na kraju od svega ponuđenog treba odabrati  idealan restoran, venčanicu, bend,..  A i na sam dan venčanja je mnogo detalja o kojima treba brinuti.

Agencije za oragnizaciju venčanja raspolažu sa mnogo više informacija nego što možete pretpostaviti. Naš posao je svakodnevni kontakt sa firmama iz branše venčanja i razmena i prikupljanje informacija. Na osnovu informacija koje nam date, u najkraćem roku dobijate ponudu restorana, salona, bendova…koji odgovaraju baš Vašim zahtevima i željama. Na ovaj način Vam štedimo dragoceno vreme.

Zajedno sa Vama obilazimo sve firme i dogovaramo detalje, postavljamo pitanja, usmeravamo Vas na šta obratiti pažnju. Na ovaj način Vam štedimo novac, vreme i u većini slučajeva Vas oslobađamo nepotrebnog stresa i nerviranja. Na sam dan venčanja smo uz Vas počev od šminkanja, sređivanja, zatim građanskog i crkvenog venčanja ako ga imate. Brinemo da su svi poneli potrebna dokumenta, krenuli  na vreme, … Pratimo protokol kroz koji smo prošli nekoliko puta pre samog dana venčanja. U restoranu smeštamo goste, brinemo o protokolu, ulasku torte, pauzama, prvom plesu…

Ono što smatramo možda i najbitnijim u ovom poslu je da smo Vam u toku priprema 24h na raspolaganju. Tu smo da jednim pozivom rešimo svaku nedoumicu, da viđenjem rešimo svako potencijalno neslaganje u konceptu između Vas i Vaših najbližih, da budemo psiholog, savetnik, rame za plakanje, i na prvom mestu podrška. I naravno  neko ko će Vaš dan učiniti savršenim.

Vaše je da uživate u pripremi i na sam dan venčanja, ostalo prepustite nama.

Da li svaka buduća mlada “mora” da angažuje agenciju ako želi savršeno venčanje?

Ne. Devojke koje pre svega imaju dovoljno vremena, koje imaju iskustva u organizaciji događaja ili jednostavno vole sam sve da odrade nemaju potrebe za angažovanjem agencije. U ovom trenutku daleko je veći broj parova koji su sami organizovali venčanje. U većini slučajeva je to bilo baš onako kako su zamišljali, i većina je uživala u pripremi.

Ako imate vremena, volite da organizujete, pomagali ste već nekome pre organizovanja sopstvenog venčanja.. Celokupna organizacija sa naše strane Vam apsolutno nije potrebna. Za Vas imamo ponudu dekoracije, pozivnica, možemo Vam dati neke ideje, obezbediti specijalne efekte . Svakako dobijate korisne savete, a sve to je besplatno. Potrebno je samo da nas posetite tako što ćete zakazati termin.

Ko bi svakako trebao da angažuje agenciju za organizaciju venčanja?
  • Parovi koji su “zatrpani” poslom i obavezama
  • Parovi kojima je 24h kratko za sve što moraju da obave
  • Parovi koji žive u inostranstvu ( celokupna organizacija putem Skypa, maila..)
  • Parovi koji ne žele da se bave organizacijom (već žele da mi sve pripremimo i uradimo za njih)
  • Parovi koji nisu sigurni kakvo tačno venčanje žele
Agencije su preskupe, zar ne?

Ne. Pogrešno je mišljenje da agencije naplaćuju ogromne cifre i da su bezobrazno skupe. Naravno da ima takvih primera, ali o izboru agencije pročitajte niže.

Većina agencija sarađuje sa restoranima, bendovima, salonima a ta saradnja donosi niže i povoljnije cene od zvaničnih. Većina agencija Vam na osnovu toga obezbeđuje popust pa možete i  dosta uštedeti.  Neke agencije nude  besplatne usluge ukoliko se opredelite isključivo za firme sa kojima ta agencija sarađuje.

Agencija “Kazablanka” svakom paru pristupa pojedinačnoGarantujemo da za svakoga imamo ponudu. Sve firme sa kojima radimo su za Vas obezbedile popust, pa angažovanje agencije na kraju možete i “zaraditi”.

Razgovor je besplatan, pa predlažemo da nas kontaktirate kako bi u prijatnoj i opuštenoj atmosferi započeli priču oko Vašeg savršenog dana.

Hmm.. ako sama mogu da nađem restoran, venčanicu i ostale bitne stvari, čemu agencija?

Tu smo da Vam pomognemo, ne da Vas  ubeđujemo. Apsolutno se slažemo da sami možete  pronaći  sve neophodno, čak ukoliko ste dobar pregovarač dobti povoljnije uslove nego što mi možemo obezbeiti.

Saveti, ideje, preporuke.. Sve to možete dobiti od drugarice, porodice, buduće kume.  Istina je i da većina restorana danas nudi sve potrebno za venčanja. Pa gde je tu logika angažovanja agencije?

Prava vrednost i “zašto” angažovati agenciju dolazi do izražaja u  poslednjoj nedelji pred, a pogotovo na dan venčanja. Sve firme će do samog  dana venčanja garantovati i obećavati da će sve biti kako su obećali i kako ste dogovorili. No da li će zaista biti tako?

I još mali delić  pitanja koja se  pojavljuju pre venčanja: Kako sve iskontrolisati? Koji broj gostiju prijaviti ? Venčanica je stigla ali nije dobra , šta sad? Šta ako mi pukne nokat? Šta ako frizura ne ispadne dobro? Šta ako ne dođe matičarka? Da li sam pripremila sva dokumenta? Nervoza i  tenzija čine dogovor sa najbližima nemoguć, a sve to dan pred venčanje. Kako to da rešim?

Na dan venčanja: Da li je dekoracija stigla, ko raspoređuje goste, da li je bend tu, da li je torta stigla, da li se piće služi kao što je dogovoreno… Kako rešiti nepredviđenu situaciju, pa zar i o tome ja trebam da brinem i rešavam?

Sve ovo su pitanja i situacije na koje mi imamo odgovor i rešenje.  Poslednja nedelja pred venčanje je period kada naša profesionalnost i stručnost dolaze do izražaja. Sam dan venčanja daje odgovor da ste našim aganžmanom doneli pravu odluku. Većina parova nam to govori i pre samog ulaska u restoran. U toku venčanja i nakon venčanja najbolji rezultat i pokazatelj (pored zadovoljstva mladenaca)  je broj preporuka koje dobijemo.

Kako da budem sigurna da ćete vi uraditi sve kao što obećavate?

Mi ne obećavamo. Mi dogovaramo sa Vama, a kasnije taj dogovor  ispunjavamo. Kako bi i Vi i mi imali sigurnost, obavezno potpisujemo ugovor.

Sve detalje koje dogovorimo unosimo u ugovor. Nakon venčanja dobijate izveštaj sa slikama i eventalno snimcima. Ukoliko ste nezadovoljni bilo kojom sitnicom vezanom za naš rad, platićemo vam “penale”po unapred definisanim uslovima ugovora.

Ova stavka važi i za naše saradnike. Ukoliko ne odrade uslugu kako je dogovoreno, postoje unapred određeni “kazneni penali”.

Zašto baš “Kazablanka”?

Izbor agencije je kao i izbor restorana, benda, venčanice. .

Morate obići više firmi, videti razlike, prednosti, mene.. Tada je donošenje odluke mnogo lakše.

Kontaktirajte nas, dođite na neobavezan i prijatan razgovor. Sigurni smo da će biti koristan, a svakako će Vas približiti konačnoj odluci.

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena