Fotografije na venčanju su nešto što je tradicionalno i što ostaje kao uspomena, ali ukoliko želite da budete originalni i da Vam nešto ostane kao večna uspomena sa Vašeg venčanja, u ponudi imamo nešto novo i nesvakidašnje.

Predstavljamo Vam drvo otisaka, koje je fenomenalan i originalan detalj na venčanju i sasvim sigurno će ga svi zapaziti. Gosti ostavljaju otisak prsta, a otisci postaju “lišće” na vašem drvetu kao večna uspomena na važan dan i sve koji su mu prisustvovali. Nakon proslave vaše drvo postaje sjajno umetničko delo koje ste zajedno “oslikali”, spremno za novi život na odabranom zidu.

Uz svako platno od nas dobijate i komplet specijalnih mastila za ostavljanje raznobojnih otisaka. Mastila su na bazi vode i lako se skidaju sa prsta. Komplet sadrži šest mastila u bojama, koji su uključeni u cenu, stoga možete da učinite da Vam drvo bude sa šarenim lišćem, lišćem u dve boje, boje jeseni, boje proleća ili jednobojno, izbor je na Vama.

Na platnu štampamo i Vaš tekst po želji. Uglavnom je to ime mladenaca sa datumom ispod.

DIMENZIJE PLATNA

40*30 cm –  Za 50 do 70 otisaka

50*35 cm – Za 100 do 150 otisaka

70*50 cm – Za 150 do 250 otisaka

100*70 cm – Za 200 do 450 otisaka

Primer za drvo otisaka sa jednog venčanja koje smo organizovali, pogledajte na slici ispod:

Drvo se nakon događaja odmah može okačiti na zid, ili možete naknadno uraditi ukrasni ram sa prednje strane.

Mastila su na bazi vode, te se lako skidaju. Preporuka je da na mestu gde će da stoji slika sa mastilima obezbedite i nekoliko pakovanja vlažnih maramica za skidanje mastila nakon ostavljanja otisaka.

*NOVO – MOGUĆNOST IZNAJMLJIVANJA ŠTAFELAJA

Zbog velikog interesovanja, u ponudu smo uveli i mogućnost iznajmljivanja štafelaja na kome će biti izloženo drvo otisaka za vreme događaja.

Cena iznajmljivanja štafelaja je 500 dinara.

Ukoliko imate neka pitanja, stojimo Vam na raspolaganju, te budite slobodni i pozovite nas na broj 0652491676 kako bismo Vam dali još neke ideje i kako bismo se dogovorili oko zakazivanja sastanka.

Vaša “Kazablanka”

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena