Slediti trendove ili ne, pitanje je sad! Dosta ljudi je za, mada je veliki broj i protiv toga da se baš po svaku cenu isprate zadnji trendovi prilikom planiranja sopstvenog venčanja. Pojedinci se odluče i za neku miks varijantu starog i novog, što nekada ispadne jako dobro, a nekada ne uspe da se sve uskladi kako treba. Klasična varijanta je nekako i najsigurnija ali ako želite da probate nešto novo onda vam u nastavku teksta donosimo Ombre kombinaciju.

Odmah se svako sa pravom može zapitati, šta je to Ombre? O čemu se tu radi? Sama reč Ombre je Francuskog porekla, što bi u prevodu moglo da znači lagano zasenčiti ili nešto blago-zagasiti prelazni tonovi. Ombre je inače postao veliki hit među vodećim zvezdama iz sveta mode, umetnosti, filma i muzike, te postao ključ za njihov fenomanalan izgled. Na primer, Ombre nokti imaju sve više i više popularnosti. Ipak, mi ovde treba da se posvetimo venčanju i da vidimo kako se Ombre uklapa u to.

Najbolje od svega u Ombre kombinacijama je da možete da koristite bilo koju boju. Roze, plava, žuta, narandžasta, zelena, sve su to boje za koje možete da se opredelite u ovoj kombinaciji. U svakom slučaju, sastavljajući komplementarne boje zajedno u Ombre varijantama je način da uz dodavanje tekstura svoje venčanje načinite posebnim. Ombre kombinacije možete da koristite i za venčanicu, frizuru, te dekoracije na venčanju. Nema kraja ovim kombinacijama, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da probate Ombre trend.

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena