Vaš veliki dan samo što nije stigao. Isplanirali ste vaše venčanje u potpunosti i samo su preostali da se usaglase još neki detalji i da se uklope u ovaj savršeni ambijent. Na internetu ste pronašli toliko ideja da vam se u nekim momentima zavrtilo u glavi od svih tih fantastičnih predloga i sugestija. Jedino što želite je da vaše venčanje ima neku posebnu notu i da se ne utopi u prosečnost. Ono što će vašem venčanju dati jednu posebnu draž jesu upravo sveće.

Sinonim za sveće jeste upravo romantika, a za mnoge je upravo romantika sinonim za pažnju. Sveće sigurno predstavljaju odličan izbor ukoliko želite da vaše venčanje pretvorite u posebno veče i da uživate u ovom velikom danu, kao i svi prisutni gosti koje će sigurno ova atmosfera očarati. Sveće same po sebi deluju romantično i savršeno će se uklopiti uz sve ali ih možete i veoma maštovito upotrebiti na razne načine. Pre svega možete da koristite razne oblike i kombinacije svećnjaka, a uz određenu dozu mašte dobićete čaroban izgled stola.

Sveće se stvarno lako mogu ukomponovati uz ostale detalje na venčanju. Pored svećnjaka možete da iskoristite čaše i da napravite izvrsnu dekoraciju sa plutajućim svećama. Možete odabrati različite veličine i oblike čaša i na taj način možete ulepšati svaki sto na venčanju. Ako želite stvarno nešto posebno, možete napraviti veliku dekoraciju na stolu u obliku malog drveta na čije grane možete okačiti sveće. Ova viseća dekoracija od sveća će sigurno biti spektakularna uz prigušeno svetlo, a o tome morate da povedete posebnu pažnju kako bi svetlost i lepota sveća došle do potpunog izražaja.

Foto: sangmaestro.com

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena