Venčanje je pripremljeno, sve se nalazi na svom mestu. Cveće je tu, stolovi su postavljeni, gosti samo što nisu počeli da dolaze. Jedino što još treba obaviti je to da se adekvatno postarate za vaš izgled na ovaj poseban dan. Venčanica je takođe odabrana i spremna, a preostala je šminka. Ovde ne smete da pogrešite jer je šminka ono što će vas krasiti tokom celog dana i naglasiti vaš izgled u potpunosti. Takođe, fotografije sa venčanja moraju biti savršene, a to ćete postići jedino sa vešto odabranim stilom šminkanja. Ali, na šta posebno treba da obratite pažnju?

Praćenje trendova

Na prvom mestu je izgled mlade koja mora da bude predivna i da svoju lepotu prikaže u punom sjaju na ovaj savršeni dan. Da li ćete pratiti neke trendove ili ne, na vama je da odlučite. U svakom slučaju ako vidite da vam nešto zaista odgovara, a i nije baš u trendu – nema veze. Bitno je da je vaš izgled onakav kakav želite i to je onda – to.

Priprema lica

Vrlo dobar način kako da vam lice izgleda svežije i blistavije je da pijete malko više vode u periodu pre venčanja. Voda je odlična u tom smislu da može da od vašeg lica napravi pravo čudo. U kombinaciji sa umivanjem hladnom vodom i piling maskama stvorićete odličnu podlogu za savršenu šminku.

Zanosan pogled

Obavezan je korektor za podočnjake, vodootporna maskara i pametno odabrana senka za rubove kapaka. Napravite od svog pogleda savršen zanosni izgled i mladoženja će biti prosto oduševljen.

Prvi poljubac

Posle sudbonosno izrečenog “Da” sledi i prvi poljubac. Obratite pažnju na odabir karmina. Mlade se često opredele za neku blažu i nežniju varijantu, a na vama je da proverite sami šta vam najbolje odgovara, pa se za to i opredelite.
Ne zaboravite da nanesete šminku i na čelo, bradu, nos i jagodice da vam lice ne bi preterano sijalo.

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena