Vi jednostavno obožavate pahulje i belu boju, pa je odluka da isplanirate i organizujete vaše venčanje zimi sasvim logična. Vaša mašta je usmerena na zimsko godišnje doba i želite da sve bude savršeno. Međutim, uveravaju vas da možda ovo i nije baš pogodan termin za organizovanje venčanja. Da bi se moguće nedoumice izbegle, tu smo za vas kako bi zajedno videli koje sve prednosti ima planiranje i organizovanje jednog predivnog zimskog venčanja.

Venčanica i odelo – Zimsko godišnje doba ima svoje poznate specifičnosti, što će se sigurno odraziti i na izbor vaše venčanice i odela za mladoženju. Niže temperature donose neke pogodnosti u ovom pogledu. Veoma dobra i pogodna kombinacija za izbor venčanice ili odela jeste nešto posebno i sa specifičnim dodacima. Romantične kombinacije su vam široko dostupne, pa možete biti veoma originalni, kreativni i moderni.

 

Dostupnost – Postoje tako fenomenalna mesta za organizovanje venčanja, no ta ista mesta su skoro uvek zauzeta, pa čak i do godinu i više dana unapred u vreme toplijih meseci. Možda vam se ne žuri toliko sa venčanjem, ali period od godinu ili dve u redu za čekanje jednog otmenog prostora je zaista dug. Sa druge strane, zimi su mnoga mesta dosta dostupnija nego za vreme drugih toplijih meseci. Sa obzirom da će se većina parova odlučiti za planiranje i organizovanje svog venčanja u vreme toplijih meseci, ovo je vaša šansa da iznajmite prostor koji želite. Ovo je sigurno velika prednost prilikom organizovanja venčanja u zimskom periodu.

Intimnije venčanje – Ukoliko vam je draže da vaše venčanje organizujete za dosta uži krug rodbine i prijatelja, onda je zimsko godišnje doba idealno za to. Pošto vam je draži kraći popis gostiju trebate da obratite pažnju i na to da su ljudi mnogo manje skloniji da prisustvuju zimskim venčanjima. Zbog toga je potrebno da se posavetujete i konsultuje sa zvanicama u vezi toga koji im termin više odgovara. Jako dobra kombinacija bi bila ta da kada bi venčanje bilo organizovano  blizo nekog većeg zimskog praznika, pa bi na taj način ovo godišnje doba moglo biti pretvoreno u nešto fenomenalno. Na ovaj način bi uži krug rodbine i prijatelja mogao biti zajedno više dana u predivnoj slavljeničkoj atmosferi, što je zaista jako lepo.

 

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena