Veoma česta pojava je ta da u nedostatku inspiracije ljudi rešenja traže u prirodi. Priroda je uvek tu da nam ponudi pregršt divnih rešenja i da nam posluži kao savršen primer kako uskladiti boje. Lepota prirode je prisutna na svakom koraku, a poseban slučaj te lepote je predstavljen savršenim skladom boja paunovog perja. Ukoliko se odlučite na izbor boja paunovog perja učinićete od svog venčanja savršen dan.

Ono što prvo treba da uradite je da pozovnice za venčanje ukrasite ovim predivnim bojama, a takođe potrebno je da se postarate i za sve detalje oko vašeg venčanja. Stolove na venčanju možete jako lepo ukrasiti ovim predivnim bojama. Tu je i cveće koje će vam pružiti potpuni doživljaj ove boje. Odlično će da posluže tamne orhideje.

Stil odevanja na venčanju se lako može uskladiti sa ovim bojama. Na raspolaganju vam je veliki izbor cipela koje će se sigurno savršeno uklopiti uz venčanicu, koja može biti izuzetno lepo ukrašena. To će biti savršena prilika da uživate u predivnim paunovim bojama. Možete sa lakoćom da kombinujete ove boje i da se igrate sa njima. Tako ćete svoje venčanje pretvoriti u predivan događaj, a vaša trema će sigurno potpuno nestati.

 

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena