Da li ste i vi jedni od mnogobrojnih parova koji planiraju svoje venčanje u divnim jesenjim bojama? Sigurno vrlo dobro znate šta vam sve ovo zaista predivno godišnje doba može ponuditi. Jesen je zaista fenomenalno godišnje doba za jedno divno venčanje. Naglašeni jesenji tonovi su svuda oko vas i sve je tako lepo usklađeno. Na vama je da se prepustite u potpunosti jesenjim bojama i da vaše venčanje ukrasite na jedan stvarno jedinstven način. Jesen je zaista toliko inspirativna da nudi pregršt ideja za planiranje venčanja.

Venčanje u jesenjim bojama će vas oduševiti

Kao mlada možete svoju venčanicu fenomenalno lepo uskladiti sa jesenjim bojama. Možete se opredeliti i za tradicionalnu belu boju venčanice, ali kompletan doživljaj jesenjeg venčanja dočaraćete sa detaljima koje će ukrasiti vaše venčanje u pravom svetlu. Mladoženja može takođe biti veoma maštovit u izboru svog odela. Široka paleta jesenjih boja vam nudi toliko toga da se sve čini tako jednostavno. Dekoracije za koje se opredelite biće sigurno divne i stvarno možete da se u potpunosti opustite.

Uživajte u planiranju svog venčanja u jesenjim bojama i zapamtite da se opustite i uživate sa osmehom na licu, pa će i fotografije sa vašeg venčanja biti ispunjene ovom neodoljivom atmosferom i tako krasiti vaš album sa venčanja.

Foto: pureambianceevents.blogspot.com

www.wedshare.com

alamourofbarrington.wordpress.com

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena