Vaše venčanje se približava i vreme vam protiče sve brže i brže. Ne stižete skoro ništa da uradite na vreme, sve se odvija tako brzo. Dani se smenjuju kao na nekoj pokretnoj traci i čini vam se da ste potpuno nemoćni u ovakvoj situaciji. Ali, to je samo privid i sve se to može na lep način doterati i staviti pod kontrolu. Veoma je bitno da se što više opuštate uz sve ove obaveze oko venčanja. Uživajte u sortiranju i odabiranju venčanice, cveća, ukrasa, kao i u mnogim drugim stvarima koje vam donosi ovaj predivan trenutak.

Međutim, pored svega što se dešava u vezi sa vašim venčanjem, ne treba zaboraviti na jednu malu sitnicu koja sigurno mnogo znači. U pitanju su zahvalnice za poklone koje ste dobili od svojih najbližih, od prijatelja, poznanika i svih ostalih zvanica. Tradicija nalaže da mlada ispunjava zahvalnice za poklone, ali naravno da joj u tom poslu može neko pomoći. Ne zaboravite, bez obzira o kakvom se poklonu radi, bio on malen ili velik, obavezno se zahvalite.

Izbegavajte zahvalnice u elektronskoj formi ili neke suviše ustaljene i otrcane varijante. Pozabavite se ovim na malo višem i kreativnijem nivou i svi će biti itekako oduševljeni, što će uticati na podizanje celokupnog raspoloženja svih zvanica. Iznenadite vi njih, a ne oni vas! Zahvalnice za poklone možete napraviti u obliku malih kartica, a pun pogodak bi bio da napišete neku lepu reč upravo o poklonu koji ste dobili od određene osobe. Ostaje vam da se zabavite sa kreiranjem i pisanjem zahvalnica koje će svima mnogo značiti.
Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena