Planirate venčanje i želite da sve bude savršeno, uz minimalni stres? Savetuju vam da sve možete da isplanirate i organizujete samostalno, i to u potpunosti? Puni ste samopouzdanja i smatrate da sve konce držite u svojim rukama? Pa, onda samo za trenutak pokušajte da zamislite proces u koji trebate da krenete prilikom ovog poduhvata.

 

Prvo treba da pronađete odgovarajući restoran (kog tipa?), odredite meni (kakav meni?), obezbedite piće (ko šta ono pije?), odaberete i naručite svadbenu tortu (a, od koga i kakvu?), pronađete, odaberete i pošaljete pozivnice (kod koga i kakve?), da obezbedite prevoz (kome i zašto?), muziku (prijatelj ima gitaru!), fotografa (zar ne može i to kolega?), snimatelja (zašto i to?).

 

Zatim treba da dogovorite venčanje u opštini (sitnica!), možda i u crkvi (u kojoj i šta treba za to?), da se pobrinete za bidermajer (to sigurno mogu!) i cvetne aranžmane (ništa lakše, to će matorci da srede), za burme (to je lako), kićenje za svatove (e, to stvarno nije teško!), za automobile (ovo je još lakše!).

 

 

Posle toga treba da isplanirate scenario za celi dan (ne treba preterivati, ne snimamo film za Oskara!), da odredite raspored sedenja u restoranu (ma, sami će se smestiti već nekako), i naravno da pomislite na kraju i na sebe (a, to bar mogu sam, sigurno!).

 

Naravno, ako ste mlada, pored svega toga treba imati na umu i raspoloženje tj. kako da zablistate tog vašeg najlepšeg dana u životu jer to je ipak vaš dan, ničiji drugi!

Da ne spominjemo neke krucijalne stvari koje nisu do sada nabrojane, a to je kako da pronađete odgovarajuću venčanicu (kupovina ili ne?), cipele (kakve?), posetite kozmetičara (kojeg?), pronađete šminkera (kakvog?) i frizera (naravno!). I, onda kako da pripremite i budućeg mladoženju (zar ne može sam?).

 

 

Verovatno vam je sad slika mnogo jasnija?

 

Pa, kad već za popravku automobila ili za popravku telefona uzimate profesionalce, zašto to ne biste učinili i za svoj najznačajniji dan u životu? Za dan svog venčanja? Ma, možete vi to sve i sami, zar ne? Naravno!

 

A, ukoliko se ipak odlučite da potražite profesionalnu pomoć u organizaciji venčanja – slobodno nam se obratite.

 

Sve ovde navede stvari samo su vrh ledenog brega, a to samo znaju vrhunski organizatori, mada to nikada neće priznati jer obožavaju da se nose sa svim izazovima koje svako novo venčanje donosi.

 

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena