Jednostavno, takva ste osoba. Kada znate da je to – to, odnosno da ste našli osobu kojoj ćete biti verni do kraja života, nema razloga za čekanje. Ukoliko ste potpuno sigurni, onda možete i užurbanim koracima da krenete u planiranje i organizovanje svog venčanja. Neki parovi i ne mogu dugo da čekaju kako bi se venčali. Mi vam ovog puta donosimo 12 saveta u vezi sa ovom temom.

 

Ukoliko ste čvsto odlučili i opredelili se na ovakav korak, na vama je da budete optimisti i da samo pozitivno razmišljate. Ne obraćajte pažnju na izjave da je tako nešto nemoguće i da se ne može sve dobro organizovati u kratkom vremenskom roku. Ukoliko se samo opustite i prepustite svemu tome, bez ikakve nervoze i mnogo suvišnog razmišljanja, uvek će se naći neko idealno rešenje. Uvek je tu neko savršeno mesto koje vas čeka, frizer koji je slobodan i fotograf koji će vam se odmah staviti na raspolaganje.

Naravno, sve mora samo biti lepo isplanirano i stvari će odmah da se poslože same od sebe. Ovo su saveti pomoću kojih ćete sa uspehom organizovati vaše venčanje odmah i bez čekanja:

01 Sa glavnim gostima proverite kad su slobodni u skorije vreme i dogovorite se odmah za datum
02 Obavezno proverite dostupnost matičara ili sveštenog lica
03 Rezervišite mesto za proslavu
04 Napravite popis svih gostiju i pošaljite pozivnice
05 Napravite precizan planer koji će obuhvatiti detalje kao što su informacije i detalji o ključnim dobavljačima, fotografu, cvećari i slično
06 Napravite listu za poklone, kako bi sve išlo glatko
07 Zakažite termin kod frizera i profesionalnog šminkera
08 Kupite prstenje
09 Postarajte se za venčanicu i odelo
10 Odaberite mesto za medeni mesec
11 Uživajte na devojačkoj / momačkoj večeri
12 Opustite se i uživajte u ovom najlepšem danu za vas!
Naravno, agencija “Kazablanka” može organizovati savršeno venčanje za Vas. Potrebno je samo da nas kontaktirate

Venčanja Kazablanka | Sva prava zaštićena